HTML

Solo by Michael James & iPredict+ by Greg Rostami

Dima0037 2012.02.04. 12:10

Valamiért nem posztoltam múlt héten a Solo megjelenéséről. Na nembaj.

Megjelent a várva-várt Solo Michael "Herp" James-től. A Solo egy új flourish-DVD, hasonló a Papercuts-hoz: egy új előadó legjobb flourisheinek gyűjteménye. A Solo-n 10 eredeti flourisht tanulhatunk meg, és aki eddig követte Michael munkásságát (és a Project ONE gyűjteményét), az tudhatja, hogy ezek bizony nagyon egyedi, nagyon szórakoztató és látványos flourishek. Sokak szerint az eddigi legjobb flourish-DVD az összes közül, és bár ez lehet egy kis túlzás, a Theory-ról és Andrei-ről van szó, akikben eddig nem nagyon csalódunk. A DVD tartalmaz még rengeteg extrát, bloopereket, bihájnddöszínzeket, dzsem szessziókat, stb, tehát nem fogunk unatkozni. Aki szereti a klasszikus, Dananddave-féle flourisheket, az feltétlenül ruházzon be rá. 

Ma pedig megjelent egy új mentalista effekt egy bizonyos Greg Rostami-tól. Egy mobilos effektről van szó, amihez viszont nem kell sem egy iPhone, sem egy Android, sem külön app-ok, sőt, még a saját mobilod sem. A néző halkan belesuttog a bűvész fülébe egy kártyalapot, majd felhív egy jósnőt a saját mobiljáról. A jósnő természetesen látja maga előtt a kitalált lapot, és gyorsan körül is írja azt. A lényeg itt az, hogy a hívás a néző saját mobiljáról történik, legyen az egy iPhone 4S, egy Samsung Galaxy Nexus, vagy egy ősrégi Alcatel. Nagyon remélem, hogy azért nem annyi az egész, hogy a jósnő telefonszáma változik a kártyától függően, mert az elég nagy csalódás lenne, bár az effekt azért még megmaradna.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dimagic.blog.hu/api/trackback/id/tr754065203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása