HTML

111111

Dima0037 2011.11.11. 23:10

Boldog utolsó bináris dátumot ebben az évszázadban! Ma bizony lesz miről beszélni, az biztos.

Nyilvánvalóan a Theory11-gyel kezdünk. Három új dolog jelent meg náluk, plusz az ünnepi nyereményjáték, ami nagyon durva, az biztos.

A Monarchs-ról már elég sok hype volt az utolsó két héten, ezért nyilván mindenki izgatott volt, milyen is lesz a Theory új finest, best, highest quality deckje. Azt nem hinném, hogy sokak csalódtak, mert bizony tényleg egy elképesztő paklit kapunk. 

Valószínűleg nem csak bennem jelent meg ez a 'jaj, nehogymár' érzés az utolsó kép láttán: bizony a képoldalakkal nem sokat foglalkoztak. Nyilván az éjszofszpéjdz meg a Jokerek másak, és a színeken is variáltak egy picit (ma ez már gyakorlatilag alap), de igazából ennyi. A számos lapokat még nem láthattuk, de ha a court cardok nem változtak sokat, ott sem hinném, hogy egy színkorrekcón túl bármi is történt. Ettől eltekintve viszont egy elképesztő deckkel állunk szembe. A doboza egyszerűen lélegzetelállítóan gyönyörű: az embossing a Theory deckeknél már adott, meg a csilivili festék is divatba jött. De ezeknek ilyen szép kombinációját nem hinném, hogy valaha is láttam. A hátoldal nem telezsúfolt, mégis stílusos, és nagyon jól néz ki. Nem is igazán beszélnék tovább, nézzétek a trajlert (amiből bárminemű flourishinget, de még magát a paklit is kisprórolták):

 Egy másik érdekesség a Hofzinser Cards.

Nem sokan hallhattunk még ezekről, mégis ez az egyik legrégebbi kártyagimmick, amit még maga Hofzinser talált ki. A lényege: egy lap képével fény felé tartva átlátszik, és látszik a képoldala. Mégis, a lap megfordításakor a képoldal teljesen más. Húsz dollárért három ilyen Kanadában kézzel gyártott lapot kapunk, ami elvileg jó ár, figyelembe véve, hogy általában egy lapért kérnek 15-16 dollárt. Még nem jöttem rá, mire is lehetne használni az alap effekten kívül, de a trailer második megnézése után feltűnt valami, ami vagy az epic fail, vagy a nemértemhogyeztmiértígycsináltákmegmárhadirektvolt kategóriába tartozik: a lapnak miért nem a tükörképe látszik át?

 

Ezenfelül még itt van egy remek Rick Lax effekt, nevezetesen egy nagyon szép kontroll. Nem mondanék sokat, a lényeg, hogy jól néz ki, és tényleg elég láthatatlan.TRAILER!

 

A Theory idén is megtartja az ünnepi nyereményjátékot, ezúttal nagyon-nagyon baró díjakkal (figyelmeztetés: ezt a szót a blog történetében soha többet nem fogom használni). Nyilvánvalóan az esélynöveléshez vásárolni kell. Egy bármilyen vásárlás egy pontot ér (érdemes megjegyezni, hogy a pontok virtuálisak, így még egy Wire effekt letöltése is pontot ér, nem úgy, mint a tavalyi kaparós sorsjegyek esetében), és ezeket a pontokat saját kényük-kedvünk szerint eloszthatjuk az öt nyeremény között. Így az összes pontunkat feltehetjük a fődíjra, így drasztikusan megnövelve az esélyünket, vagy egyenlően eloszthatjuk őket a díjak között. És hogy mik a díjak? Mondom is.

5. díj: 50% kedvezmény minden Theory termékre egy teljes évig

4. díj: The Wire Kit: egy Canon DSLR (konkrétan egy T2i, ez tavaly a harmadik díj volt a tízből) minden hozzávalóval és egy csipet oroszerővel Andrei Jikh-től (ezt nem én találtam ki).

3. díj: Álompaklicsomag: 12 a legtutibb, legritkább, és a legexkluzívabb deckekből, konkrétan Smoke and Mirrors v1 Black, Smoke and Mirrors v1 White, White Centurions, Brown Wynn's, Propaganda v1, Centurions v1, Monarchs, DeckONE, Sentinels, Monarch Pre-Release Edition, Guardians v2, és Split Spade Lions.

2. díj: 144 Monarchs pakli

1. díj: egy kétszemélyes utazás Las Vegasba teljes ellátással, hotellal és repülőúttal. + Két jegy David Copperfield előadására, és............... személyes találkozás David Copperfield-del és teljes alkotócsapatával! Aztajóég!

 

Ebben a nagy Monarchs lázban képes voltam megfeledkezni arról az eseményről, ami miatt egész évben vártam ezt a napot. Ez nyilvánvalóan az Arthritis Onslaught 5. A lényeg: nem csalódtunk.


 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dimagic.blog.hu/api/trackback/id/tr373371572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása