HTML

Monarchs

Dima0037 2011.11.08. 17:36

Aki követi a Theory11 híreit, biztos találkozott már ezzel a névvel. Na de mi is takar ez a rejtélyes név?

Ugyebár most pénteken, 2011. 11 hó 11-én lesz a Theory11 nemzeti ünnepe. Az ígéretek szerint sok új megjelenés lesz, többek között az ünnepi nyereményjáték részletei, de ami miatt igazán megcsillanhat a szemünk, az egy új deck. A Monarchs nevet viselő pakli tényleg nagy durranás lesz, és mind a Theory, mind a szerencsés tesztelők szerint indokoltan. Nyilván túl sokat nem tudunk még a deckről: még régen volt elrejtve egy kép egy fórum posztban, de egyrészt azt már leszedték, másrészt nem mutatott többet egy homályos katyvasznál. A ma megjelent teaser videó is cak egy homályos katyvasz, de szépen kivehető rajta, hogy a doboz bizony csilivili, az embossing meg már gyakorlatilag adott egy doboz esetében. Azt is tudjuk, hogy a kártyák hátlapja némi igazi aranyat tartalmazó festéket használ, ami azért kúl. Nyilván a pakli ezért nem lesz 2,5 kilós, és nem lehet milliókért eladni egy-egy lapját, de jó tudni, hogy mi is van a kezünkben.

Halovénkor a Theory 111 decket adott ki aki kapja, marja elvvel, és természetesen mind a 111 deck 90 másodperc alatt elfogyott. Ami viszont érdekes, az az, hogy Jonathan Bayme, a Theory CEO-ja (ki nem tudja ezt?) rögtön másnap, megszemlélve a kész paklikat úgy látta, hogy a hátoldalukon az arany festék nem pont olyan, amilyennek akarták. Két választás volt: vagy meghagyják úgy, ahogy volt, és kiadnak egy olyan decket, ami jobb is lehetett volna, vagy újranyomják az egészet. Bayme perfekcionizmusa által irányítván úgy döntött, hogy megsemmisítik (újrahasznosítják) az addig gyártott néhány tízezer decket, és újranyomják mindegyiket. Elmondásuk szerint a halovénkor kiadott deckek eléggé különbözőek a végső deckektől, viszont aki tulajdonában van annak a 144 (111 eladott + 33 a Theory11 csapatának) eredeti decknek, a világ gyakorlatilag legritkább pakliját tarthatja a kezében. Az azért durva.

 

Eddig komolyabban még nem csalódtunk a Theoryban. Szerintem most sem fogunk. Sőt.  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dimagic.blog.hu/api/trackback/id/tr843363817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása