HTML

Koviubiszezon

Dima0037 2011.08.08. 14:20

 Annyira semmi nem történik mostanában a bűvészvilágban, hogy csak na. Minden bejelentet projekt csak "Coming Soon" meg "Stay Tuned for More Details", mint például a MiRAGE, meg a Solo a Theorynál, meg a v6 D&D-nél. Azért így belegondolva van néhány olyan dolog, ami említésre lenne méltó. 

A Dananddave.com-on indult egy elég egyszerű nyereményjáték. A feladat: el kell valamit tüntetni, és ezt értelemszerűen felvenni és beküldeni. A nyeremény: egy Brad Fulton fotó, amiből összesen egy darab készült, azaz elég exkluzív nyereménynek számít (mondjuk azért D&D házában biztosan van minimum még egy ilyen kép, tehát annyira nem is lehet nagy szám, hehe.) Azért aki akar ilyet, nagyon ajánlom, hogy próbálja meg. 

The Art of Disappearing

+ D&D Facebook oldalán olvasható, hogy a v6 augusztus 19-én jelenik meg. Jéj.

A TheCardist.net oldalán indult egy nyereményjáték, melyben a feladat egy olyan flourishvideó elkészítése, aminek egy egységes története van. Amolyan művészi kisfilm, ahol a hangsúly a kártyákon van. A nyeremények nagyonnagyon jók (értsd: Gold Arcane, Red Artifice, pólók, stb.), tehát igazán megéri jelentkezni. Minden részlet a fenti linken.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dimagic.blog.hu/api/trackback/id/tr733134033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása