HTML

Tíz éves a DanandDave.com!

Dima0037 2011.10.21. 22:25

dananddavebuck

Pontosan tíz éve nyitotta meg kapuit a DanAndDave.com, Dan és Dave Buck először személyes, majd az egész bűvészvilágot meghatározó oldala. Sokan nem igazán értették, mi volt ez a visszaszámlálás az utóbbi két napban, nos, most már tudjuk. A dizájnváltás ilyen eseményeknél gyakorlatilag alap dolog: a minimalista stílus maradt, de az alapszínek mellé bekerült a narancssárga is, ami azért visz egy kis színt a bár eddig is szép, de picit monokróm dizájnba. Az új kinézethez és felépítéshez még nyilván hozzá kell szokni, de nem hinném, hogy ez bárkinek is sok időbe telne.

A dizájnváltás mellett a másik legfontosabb dolog az Academy. Ez még egy titokzatos menűpont, ami már több éve fenn volt az oldalon, de csak egy Coming Soon szöveg köszöntött minket, ha rámentünk. Most az Academy menüpont eltűnt, helyette megjelent a Learn, ami értelemszerűen csak egy átnevezés. Nos, az Academy lényege a trükkök és flourishek ingyenes tanítása. A cél az, hogy a kezdő bűvészek és flöriserek is meg tudják tanulni a legalapabb dolgokat (card spread, spring, fan, pirouette, stb.) egy helyen összegyűjtve, profi tanítással, teljesen ingyen. Már most két oldalnyi videó, és néhány cikk várja azokat, akik rögtön fejest akarnak ugrani az egészbe. Bár az alapokat én is tudom, biztos vagyok benne, hogy megnézem az összes videót, mert mindegyikben lehet valami olyan, ami új, vagy csak nem tudtam róla eddig, Minden haladónak ajánlanám megnézni.

Mindezek mellett néhány új termék jelent meg: az On Demand-ba (most Shop->Streaming) bekerült a Papercuts legtöbb flourishe, egy érdekes és tényleg nagyon vizuális gumis effekt Valdemar Gesturtól, és az a három move, ami Lee Ashert híressé tette.

Trigger by Valdemar Gestur from Dan and Dave on Vimeo.

A.E. by Lee Asher from Dan and Dave on Vimeo.

 

Minden újdonságért igazából érdemes megnézni a megújult blogot, ahol rengeteg információt olvashattok sok mindenről.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dimagic.blog.hu/api/trackback/id/tr833321011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása