HTML

Ég Rézmező

Dima0037 2011.08.21. 08:06

 Csehországi nyaralásom (inkább csak utazásom) során egy elég érdekes hírt hallottam a T-ben. Bár a híradó cseh nyelvű volt, azért meg lehetett érteni: David Copperfield apa lett! Ami viszont még meglepőbb, hogy a Sky nevet viselő lány már 16 hónapos, tudni róla viszont csak néhány napja tud a világ. 

Aki nem tudna róla, az újságírókat eddig nem igazán érdekelte Copperfield magánélete. Eddigi leghosszabb, 6 éves kapcsolata egy német modellel, Claudia Shiffer-rel volt, aki például a 15 Years of Magic-ben is megjelent. Ott az eljegyzés, ha jól tudom, megvolt, de a házasságig végül nem jutottak el, és 1999-ben szétváltak.

Az utód anyja most egy 26 éves francia modell, Chloe Gosselin akiről én még személy szerint nem hallottam, de gondolom mások sem eddig. A család jelenleg boldogan éldegél Mucha Bay-en / Copperfield-szigeten, miközben a boldog apa folyamatos show-t tart az MGM Grand-en.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dimagic.blog.hu/api/trackback/id/tr513168100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása