HTML

Beindult a Wire

Dima0037 2011.09.24. 12:31

 Semmi elképesztően grandiózus nem történt a bűvészvilágban az elmúlt három hét alatt, ezért spórolkodtam a blogírással. Most itt vagyok egy napos szombaton, és úgy döntöttem, valamit firkantok, hogy a blog azért éljen. Minimálisan.

Ami fontos dolog lehet: ebben a hónapban volt David Copperfield születésnapja (ami megint szeptember 16-ára esett), ezenkívül a Society of American Magicians neki díjazta a Magician of the Century és a King of Magic címeket, ami azért, meg kell hogy mondjam, nagy dolog. Főleg úgy, hogy a SAM több, mint 100 éves működésében ő az első, aki megkapta a King of Magic címet. Mondjuk megérdemli.

Még egy rövidke hír: a Theory11-n megjelentek az Aristocrat Playing Cards paklik. Értelemszerűen nem az eredetik, hanem az újranyomott verziók, amik gyakorlatilag ugyanúgy néznek ki, ha nem jobban. Szerintem egy nagyon szép pakli, remélem a Figaróban kapható lesz. Vagy épp nem.

Nos, most akkor beszéljünk egy picit a Wire-ről. Mint ahogy megjósoltam, tényleg nagy siker lett. Már most 34 különböző trükköt tanulhatunk meg különböző alkotóktól, és a toplista folyamatosan változik. A jelenlegi top öt: 
- Shuffle Production by Johannes Maußner, aka denkste144/JoeyFX (az a furcsa ß betű nem 'b', aminek a Theory a Twiterében írja, hanem 'sz')
- Celebrity Match by Bedros Akkelian, aka Spidey
- Mood by Hugo Luccioni
- ShiNAG by Shin Lim
- Duplex by Kevin Schaller

Tényleg rengeteg féle dolog van. Jelenleg leginkább Shin Lim és JoeyFX hasít, teljesen jogosan. Előbbinek már három effektje is megjelent: ShiNAG (választott lap elkapása a levegőből), Control Freak (két nagyon jó control, amikből egyet szerintem már én is kitaláltam) és a Flawless (egy tényleg elképesztő ACR). Joeynak ugyebár megjelent a Shuffle Production (nézd meg a trailert), és a Top Stock Control (az a bizonyos keverés, amit már annyiszor láthattunk JoeyFX videókban). A Celebrity Match egy tényleg elképesztő mentalista trükk: a néző teljesen szabadon választ egyet az öt férfi híresség közül, és a választott személy tökéletesen egyezik at előzőleg asztalra kirakott jóslattal. A jóslat tényleg végig az asztalon van, nincs semmi csere, a borítékot is a néző nyitja ki, a videó alapján meg nem tudok semmi forszírozást felfedezni benne. Egyszerűen váou.

Rengeteg eddig nem említett effekt van még, érdemes nézelődni ITT. Mindenesetre a Theory semmi kockázatot nem vállalt azzal, hogy beindította a Wire-t. Már most nagyon sikeres, és ez a népszerűség a jövőben csak nőhet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dimagic.blog.hu/api/trackback/id/tr683252821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása