HTML

Vegyessaláta

Dima0037 2011.07.16. 13:57

 Kifejezetten vártam már a mai napot, mivel a Theory és Dan&Dave is sok újdonságot jelentett be mára. Azért egy picit kiábrándultam.

 

Sybling by Lee Asher from Dan and Dave on Vimeo.

 Elsőként kapunk egy egész jó flourish-t Lee Asher-től, Sybling név alatt. Igazából semmi különös nincs benne, a Panini sem volt akkora nagy szám (értsd: videóból meg lehet tanulni), ez sem az. Mondjuk a trailer nagyon jól néz ki, de a fiúktól ezt elvárjuk (azt mondjuk nem, hogy a flourish nevét elírják... Cöcöcö.).

Másodjára megvehetjük a Smoke & Mirrors v4&v6 kiadásait egy díszdobozban, Ugyanolyan, mint az előző v1-es díszdobozos kiadás, csak épp a széria utolsó két tagjával. Ez is kerül 65$-ba, de mivel csak 100 darab készül belőle, gyorsan el fog fogyni. 

Végül pedig a nagy dolog, amire mindannyian vártunk: az első kép a Smoke&Mirrors v6-ról. Első? Dehogyis, láttuk már őket régebben is, bár már a képet letörölték. Valamiért többen azt mondták, hogy nem ez lesz a v6, és valahogy reménykedtem is, de végülis nem ehet nagy baj. A v4-5-6-ok között még mindig nagyobb a különbség, mint a v1-2-3-ak között: ott a grafika változatosságára koncentráltak, itt a színre. Mindenesetre sok kis újdonságot ígérnek, tehát várunk.  

 

Na és a Theory... Mára 6 ÚJ PAKLIT ígértek nekünk, amin azért az optimista ember megörül. Sajnos meg kell szokni, hogy a Theory-nál a piros és a kék deck is egy-egy külön újdonságnak számit, és bár az is, azért szerintem nem számítanak két teljesen külön dolognak. Nos, ezt figyelembe véve ezt a 6 ÚJ PAKLIT osszuk el kettővel, az 3 új kék-piros paklipár. Ebből egy párt ki is vonhatunk, mivel már egyszer gyakorlatilag ugyanolyan formában ki lett adva, marad két új pár, és ha azt vesszük, hogy ilyet már láttunk, nem is számít nagy újdonságnak. Szóval, amit ma kapunk, az a Bicycle Titanium Edition v2, a Talloy-Ho Titanium Edition, és a Bee Titanium Edition. Mindezekből piros-kék verzió. Egen. Talán az egyetlen újdonság az a dombornyomott doboz, de már ilyet is láttunk sokszor. Szóval aki akarja, nyilván megveheti, a deckek azért kifejezetten jól néznek ki metálosan, de azért ezt 6 VADIÚJ RILÍZ-nek nevezni kissé hype. Arról nem is beszélve hogy nem a főoldalon jelentették be a megjelenést, hanem Twitteren. Azért ők se gondolják, hogy ennek ki kellene kerülnie a főoldalra. 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dimagic.blog.hu/api/trackback/id/tr863072161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PixelDrake · http://ludens.blog.hu 2011.07.26. 10:49:02

Titanium edition. Remek. Most akkor az összes létező pakliból hozzuk ki a metálfényes verziót (Vintage Titanium esetleg?). Majd jöhet az igazi csavar: TITANIUM BLACK...
süti beállítások módosítása