HTML

Wayne Houchin szeminárium

Dima0037 2011.06.24. 12:55

Valószínűleg már mindenki hallott róla, de mivel az utóbbi időben nem sok jelentős dolog történt, gondoltam megemlítem ezt, hogy ne maradjak le. A lényeg az, hogy sokak szerint a világ egyik legkreatívabb alkotójának tartott Wayne Houchin Magyarországra is ellátogat, és szemináriumot tart Budapesten. Az időpont 2011. június 28 (jövő kedd) 18:00, a helyszín a Leörvey Klára Gimnázium (9. ker., Vendel utca 1.; Klinikák metrómegállótól néhány száz méterre). A jegy helyben vehető meg, ára 3000 Ft. 

Az én véleményem szerint WH egy kifejezetten jó kitaláló. Nem a kedvencem, de tényleg a legjobbak között van. Rengeteg dolgot adott már ki (pl. Thread, Stigmata, Ultragaff Deck, Control, Distortion, stb.), amik sok inspirációval szolgáltak sokaknak. Ezek mellett egy kiváló előadó is, remek színészi képességekkel (amikre szükség is van pl. a Thread-ben, vagy a Control-ban) és humorral. Szerintem ha valaki nem is nagy rajongója WH-nak, érdemes ellátogatni a szemináriumra, egyrészt a fent felsorolt dolgok miatt, másrészt pedig a legtöbb népszerű underground művész vagy nem is szemináriumozik, vagy csak Nyugat-Európáig jut, nem tovább. Nem lehet tudni, hogy mikor fog itt is megállni egy Dananddave vagy Daniel Madison, de meg kell ragadni a most felkínálkozó alkalmat. Aki jön kedden, azzal találkozunk. :D

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dimagic.blog.hu/api/trackback/id/tr393011199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.06.30. 13:11:17

Nagyon-nagyon király volt!!! :-))
süti beállítások módosítása