HTML

The Wire is YOU.

Dima0037 2011.09.01. 14:52

 

 

Elérkezett a nagy nap, én meg megint nem hallottam hajnali fél 5-kor a leghangosabbra és legidegesítőbb zenére beállított ébresztőmet az ágyam mellett. Épp ezért két órával lekéstem az utolsó tizedmásodperceket a The Wire megjelenéséig.

Ki viszont kivárta, az jól tette, mert ilyet bizony még soha nem láttunk.

A két tippem (valamiféle közösségi oldal vagy online oktatás) egybevéve közel volt, de azért ilyen dologra tényleg nem számítottam volna. A Theory11 eddig is nyitott volt az új artistok új trükkjeinek megjelentetésére, így kaptuk például Blake Vogt-ot [blék vojt], Calen Morelli-t, Eric Simmatis-t, meg Ben Seidman-t. Volt ugyanis egy jól rejtett Submit a Trick menüpont ott lent, de ahogy a tegnapi Insider epizód is elmondja, ott nem volt 100 százalék biztos, hogy az ötleted megjelenik, még ha nincsenek is copyright problémák, és még maga az effekt is jó. Nos, a The Wire ugyanez a menüpont, csak picit nyitottabb és felturbózottabb. A Wire-n konkrétan bárki, bármit megjelentethet mint amolyan 1-on-1-k, és ha nincsenek kopirájt problémák és az ötlet is egyedi, a dolog kikerül, bármennyire is találja a Theory11 jónak, vagy nem annyira jónak. A lényeg, hogy minden a te kezedben van: te filmezel, te szerkeszted meg, te töltöd fel, te adsz hozzá leírást, és még az árat is te szabod meg. A Theory csak az egyediség miatt felelős, azt, hogy az effekt mások szemében jó, vagy gyenge, azt az értékelésekből és a rivjúkból tudod meg. 

Ilyet még tényleg sehol máshol eddig nem láttunk, és ez nagyon jó lehetőség arra, hogy egyrészt megmutasd magad a világnak, és még profitálj is ebből. Több kategória is lehetséges: van általános bűvészet (-> nem kártya vagy érme), kártyabűvészet, cardistry, érme és még mentalizmus is. Már meg is jelent rengeteg elképesztő dolog Andrei-től, Calen Morellitől, Mathieu Bich-től (többek között egy ingyenes effekt), Blake Vogt-tól, egy flöris Michael Herp-től, egy elképesztő color change Patrick Kun-tól, és egy popped-n-restored lufi effekt egy új arctól, Michael Kent-től. Néhány óra alatt a regisztrált artistok száma már 100-ra nőtt, ezért tényleg látszik a The Wire sikere. Szerintem ez egy elképesztően jó dolog mind profit, mind ismeretségszerzés szempontjából. Természetesen egy The Wire effekt nem mérhető fel egy Theory-s Download, neadjisten DVD szintjével, de az biztos, hogy egy feltörekvő alkotó széméra ez az első lépés. Ti mit gondoltok a The Wire-ről?

Ne feledkezzünk meg még két letöltésről a Theoryn: egyrészt a régóta emlegetett MiRAGE Alex Geiser-től, ami egy nagyon lassú és tiszta coin vanish, és a mi kedvenc BCardicianunktól, Bizau Cristian-tól egy érdekes szlájt, amivel egy spring közben fordíthatunk meg bármilyen lapot a pakliban. Mivel Amerika és Románia között elég nagy a távolság, a dolgot Andrei Jikh tanítja meg nekünk, ugyanúgy, mint anno a Revolver Changet.

 

Nos, ez egy elég nagy nap a Theory-nál, és szerintem a The Wire-nek hatalmas sikere lesz. Majd engem is keressetek ott :D

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dimagic.blog.hu/api/trackback/id/tr633195565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása