HTML

Heti újdonságok

Dima0037 2011.11.26. 11:52

Eme hét folyamán elég sok új dolog jelent meg, és nem sűrítettek mindent péntek éjszakára.

Először az Ellusionist-ről beszélnék. Tudom, elképesztő, de néha őket is meg kell említeni. A héten jelent meg az Infinity sorozatuk első paklija, és meg kell hogy mondjam, visszatért a hitem ebbe a cégbe is. Az Infinity szimplán csak borzasztó jól néz ki. Egy 100% egyedi decket kapunk, így ebből a szempontból veri a Monarchs-ot, ahol a képoldallal nem csináltak sokat. A hátoldal már alapból aranyozott, így az Arcane Gold luxusát és szupermenő kinézetét itt is visszakapjuk (úgy-ahogy), csak épp egy 8 dolláros áron. Picit necces, de szerintem egy-két deckre érdemes beruházni, mert ilyen ritkán van a piacon.

 

Emellett az Ellusionistnak és a Blue Crown-nak is van karácsonyi nyereményjátéka, ahol tényleg jó dolgokat lehet nyerni. Az Ellusionist második díja a szokásos ötperces termékdömping (öt perc alatt annyi dolgot próbálsz rendelni a boltból, amennyit tudsz 1000$ alatt), a fődíj pedig egy teljes filmstúdió Canon DSLR-ral, állvánnyal, fényekkel, háttérrel, és mikrofonnal. A Blue Crown második díja egy New York-i utazás, az fődíj pedig egy iMac. Az viszont említésre méltó, hogy ezekre jelentkezni csak szállítható termékek megvásárlásával lehet, így itt nem az a pontrendszer működik, mint a Theory-nál.

A Fekete Péntek alkalmából pedig Dan and Dave is kiadott egy új decket, Fulton's Clip Joint Playing Cards néven. A decket Brad Fulton és Dan Phillips tervezte, céljuk a régi, 50-es évekbeli Los Angeles hangulatának és a film noiralkotások felidézése volt. Egy szép fekete-fehér paklit kaptunk, kifejezetten szép artwork-kel. KATT.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dimagic.blog.hu/api/trackback/id/tr113412828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása