HTML

Boldog Karácsonyt!

Dima0037 2011.12.25. 19:33

Kellemes karácsonyi ünnepeket, sok ajándékot, szép karácsonyfát és rengeteg varázslatos pillanatot kívánok minden olvasómnak!

 

De tényleg. 
A karácsonyt a Theory11 is ünnepli, ezért sok új meglepetést kaptunk ajándékba. Erről az öt új dologról már korábban is szó volt, kettőre közülük vártunk is, a többi még csak szníkpíkelve sem volt. Nos.

Először is itt van a The Whole Thing Chris Mayhew-től, ami gyakorlatilag ugyanaz a Hole Thing, amit valamikor régesrégen kaptunk, csak épp néhány plusz ötlettel és variációval megspékelve. Nem mondom el ugyanazt, mint régesrégen, az effekt, a metódus és a kivitelezés nagyon egyedi és nagyon okos, és bizony úgy gondolom, hogy azoknak is megérné megvenni (DVD-formátumban is kiadták), aki az előre beruházott. Aki az előzőt sem vette meg, ez egy tökéletes alkalom arra, hogy megtegye.

Másodikként kapjuk a Pure című DVD-t Jekatyerina Ekaterina-tól. Aki még nem tudná, Ekaterina egy orosz származású (Kanadában élő) flourishercsászárnő. A YouTube channel-jén már egy ideje beszél egy készülő DVD-ről Pure címmel, de azt nem hittem volna, hogy azt a Theory-nál fogja megjelentetni. Másrészt úgy tudtam, hogy a produceri és operatőri munkát Dominik Mastrianni végezte, a Theory meg a sajátjának jelenti ki (legalábbis az Insider tegnapi adásában). Azt nagyon nem hinném, hogy újrafilmezték az egészet, azonkívül a trailerben látott részletek is hasonlítanak a Pure eredeti trailerére. Na mindegy. A lényeg: 15 flourish, 90 perc, vörös haj, szexi akcentus, piros körömlakk. Ebből még Genesis lesz.

Harmadiknak kapjuk a Dead Cut nevezetű letöltenivalót Jason England-tól. A mestert most nem istenítem, eleget tettem már. A download a crimped card-ot mutatja be 48 percben, talán ez az egyik leghosszabb Jason England vanonvan. Aki rajongója JE-nek, az már megvette, de mások se tévesszék szem elől. 

Negyedikként következik a charity:water Playing Cards. Az ivóvízhiány egyre több területen üti fel a fejét, és már most a világ népességének hetedének nincs hozzáférése tiszta vízhez. A fertőzött ivóvíz 30 000 ember - akiknek 90%-a kisgyerek - halálát okozza. A charity:water egy nonprofit jótékonysági szervezet, ami tiszta ivóvizet szolgáltat a rászorulóknak. Az általuk és a Theory által kiadott charity:water Playing Cards egy nagy lépés a siker felé: a tíz dollárba kerülő - egyébként nagyon szép és jól használható -pakli vételárának 100%-a a charity:water-höz, és ezáltal az ivóvíz nélkül élőkhöz jut. A 10 dollár nem egy nagy összeg, és ha azt tekintjük, hogy a támogatásért kapunk ajándékba egy paklit, nem is igazán tudom, mi tarthatna vissza bárkit is. A pénzt nem egy drága műtétre gyűjtik: az a 10 dollár egy teljes családnak biztosíthat megélhetést. Igazán szép gesztus ez a Theory-tól és természetesen a charity:water-től, és nagyon remélem hogy lesz is eredménye.

Végül pedig jöjjön a Bicycle Steampunk. Aki tisztában van azzal, mi a steampunk irányzat lényege, szerintem teljességgel meg lesz elégedve ezzel a paklival, ami tökéletesen idézi a stílus védjegyeit: réz, szelepek, fogaskerekek. A dobozon semmi grafika, csak dombornyomás, így az egész gyakorlatilag egy réztömbre hasonlít. Ilyesmi volt a DeckOne is: ott is voltak fogaskerekek meg mindenféle "industrial" vonások, bár steampunknak nem lehetett nevezni. Lehet, hogy egy sorozatot indítottak? Hmm.

 

Nos, erre a karácsonyra ennyit kaptunk a Theory-tól. Összességben elégedett vagyok a választékkal, a charity:water meg egy hatalmas pluszpont a Theory mellett. Várjuk az Újévet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dimagic.blog.hu/api/trackback/id/tr503495306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása