HTML

Smoke & Mirrors v6: Red Edition, IAOCP, stb.

Dima0037 2011.08.27. 12:28

 Elérkezett a nagy nap, amikoris az a hét elképesztő új termék megjelenik. És itt tényleg hét elképesztő új termékről van szó, nem csak piros-kék paklikról, mint a Theorynál. 

 

Smoke & Mirrors, v6: Red Edition

Első és legfontosabb valószínűleg a Smoke & Morrors v6. Már nagyon régóta tudjuk, hogy néznek ki, milyen pirosak lesznek, stb, de ettől függetlenül szerintem még mindig ütnek. D&D állítása szerint ez lesz a színes sorozat legutolsó tagja, azaz tavasz felé már egy új háromrészes széria következhet. Legalábbis reméljük. 
A deckekbe már túl sok különleges újdonságot nem nagyon lehetett belepakolni, de talán az az egy, amit felfedezni vélek, az eddigi legtutibb. A lapok hátlapja, az éjszofszpéjdz, és a Jokerek mind átmenetesek, azaz a vörös szín kívül sötétebb, mint belül. Persze lehet, hogy ez csak a fény, de a fotókon ez elég tisztán látszik. Mindenesetre ez az egyszerű változtatás nagyon nagyon nagyon feldobta az egész paklit. Természetesen, ma már elfogadott módon limitált kiadásban eladóak uncut sheetek, amiknél mindig dilemmázni kell, hogy most melyik oldalával előre akasszuk fel a falra. Ezenkívül idén is lesz trailer contest, ami év elején is nagy sikert aratott, bár most D&D is forgat egy saját trailert. Értelemszerűen a legjobb nyer, és a nyereménye 114 (asszem) Smoke & Mirrors v6 deck, és még néhány D&D-s finomság. Bár videók terén nem voltam túlzottan aktív idén, azért ezzel megint megpróbálkozok, hátha akár még az említésre méltóak közé is bekerülök. :D 

If an Octopus Could Palm from Dan and Dave on Vimeo.

A második régóta beharangozott dolog egy könyvecske, ami az If An Octopus Could Palm címet viseli. Ebben a D&D által írt könyvben több mint egy tucat különleges palmírozási technikát tanulhatunk meg, amik elsőre furának tűnhetnek, ha gyakoroljuk őken, sok mindenre felhasználhatóak, és a fantáziát is beindítják. Mivel én ilyen könyvről még nem tudok a piacon, biztosan nagy siker lesz, és nem hinném, hogy ez lesz a első rész. Minden vásárló a könyv mellé kap egy paklit is, ami pont ehhez a könyvhöz illik rajzolatban. Ezek a deckek nem lesznek külön megjelentetve, és nyilván csak addig kapunk belőlük, amíg a készlet tart.  És természetesen ezekhez is készült limitált példányszámú uncut sheet.

 

Következőként jöjjön egy megint csak limitált kiadású pakli, ami a rüvid és frappáns Erdnasium Commemorative Playing Cards nevet kapta. Igazából ez is egy átvariált Bee deck némi változtatással, korabeli dobozzal és rajzolattal. Ja, és a hátlapon van egy egész jól sikerült ambigrammával, ami az S. W. Erdnase, és a W. E. Sanders neveket mutatja. A teljes infóért látogassatok el az oldalra.

 

Az utolsó újdonság pedig egy új póló a Kraken-es, pikkászos mellé. Ez egy baglyot ábrázol, mivel elvileg a baglyok már évszázadok óta közel állnak a mágiához. Hm. Mindenesetre a bagoly nagyon részletesen van ábrázolva, konkrétan kártyákból áll, ezért biztosan jól mutat majd a másik mellett a fogason.

Egy tényleg elképesztő felhozatallal álltak elő a fiúk, ilyet ma nem nagyon láthatunk. Apropó, a Theory az augusztus 31-i születésnapjára is készül valami forradalmival, ami elvileg a legnagyobb megjelentetésük lesz az indulás óta. Azért várjuk. :D

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dimagic.blog.hu/api/trackback/id/tr333183644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása