HTML

JAQK Playing Cards + Smoke & Mirrors v1 Collector's Box

Dima0037 2011.06.04. 12:19

 

Collector's Box: Smoke & Mirrors, v1

Dan&Dave még mindig folyatja a mindenféle limitált kiadásokat, amikben az a rossz, hogy látod őket, akarod, de olyan méregdrágák, hogy még rá sem sandítasz a BUY gombra. Ma is egy ilyennel állunk szemben. Nemsokára lesz a Smoke & Mirrors v1 harmadik születésnapja, és ennek megünneplésére a fiúk kiadtak egy lakkozott fa díszdobozos S&M v1 szettet, és ebből összesen 100 db készült. Nyilvánvalóan már kiadták, ami elképesztő, ha az árát nézzük. Mondjuk az a 130$ még mindig kevesebb, mint amiért használtan árulják ezeket ebay-en, tehát ez akár jó vételnek is tűnhet.

 

 

A Theory is kiadott valami limitált példányszámút, mondjuk nem valami elképesztő díszcsomagolásban, és rendes (értsd: 5$-os) áron. Ez a JAQK Playing Cards. A kaliforniai borpince "promóciós" deckje már régóta kapható, de nyilván nem lett nagyon népszerű. Szerintem egyébként tényleg megérdemelné a figyelmet, mert egy kifejezetten szép deck-ről van szó. A doboz látszólag valami matt, dombornyomott kartonból van, a kártyák pedig teljesen egyediek, a hátlaptól a court cardokon át az indexekig. Nekem kifejezetten tetszik, és az, hogy a Theory olcsóbbért árulja, mint maga a kiadó, elég ritka, és kihagyhatatlan.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dimagic.blog.hu/api/trackback/id/tr252956241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása