HTML

Theory11 titkolózik

Dima0037 2011.07.25. 12:22

 A Theory pénteken két teaser videót rakott ki, amikből - nevükhöz méltóan - semmit nem tudhatunk meg. De tényleg. Attól függetlenül legalább tudjuk, hogy nemsokára újra aktivizálódik kedvenc underground oldalunk. 

Az első teaser egy új Theory11 artistról. Sem a címből, sem a leírásból nem derül ki, ki ez a figura, de még abból az egyetlen képkockából sem, amikor mutatják az arcát. Sokan Michael Herp-re tippelnek, de ők nem vették a fáradságot harminckétszer lejátszani a videót és megpróbálni megállítani PONT ANNÁL a frame-nél.

 

Nos, úgy tűnik a tippelőknek igazuk volt, én meg hogy lehetek olyan naiv, hogy azt hiszem, hogy a teaserben szereplő ember lesz az új artist. Fene a tudatlan fejembe.

 

A második videó egy újabb teaser egy bizonyos MiRAGE nevű effekthez Alex Geiser-től. Ebből még kevesebb dolgot tudunk meg, maximum annyit, hogy valószínűleg érmetrükk lesz, de lehet, hogy egy Gecko-szerű eltüntető device-t kapunk. SEMMIT nem tudunk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dimagic.blog.hu/api/trackback/id/tr453095906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása