HTML

Artifice Playing Cards

Dima0037 2011.05.23. 14:47

Az Ellusionist tegnap kiadta a "nemannyiratúlhájpoltmintazarcanedeattólméglehetjó" decküket, az Artifice-t. Ugyanúgy nem egy Bicycle márkáról van szó, hanem egy saját brandről, mint az Arcane, vagy akár a Sentinels esetében. 

 

A trailer most egy fokkal különlegesebb az megszokott "epic" trailerekhez képest, mivel kedvenc Madizon Dánielünk szerepel benne (érdemes megjegyezni: színesen), aki elmondja nekünk lebukásának történetét, miközben némi pillantást vethetünk a paklira. Már ebből a videóból is látszott, hogy az Artifice: szép.

Az első dolog, ami feltűnhet, hogy a pakli hátoldala borderless fekete, míg a képoldala fehér színű. Ez természetesen sok effektnél hátrány lehet, mivel egy ilyen deckben a felfordított lapot könnyebb megtalálni, mint [ide sajnos nem találtam megfelelő hasonlatot, ezért mindenki saját kénye-kedve szerint fejezheti be a mondatot]. 

A hátlapon a fekete, fehér, és mélykék szín dominál, ami szép, viktoriánus-szerű ornamenteket rajzol ki. Nem mondanám "antiknak", de modernnek se, pont e két stílus között van. Maga a rajzolat a lap széle fele elhalványul, így a lapok széle teljesen fekete. Szerintem nagyon nagyon jól néz ki.

Hálistennek végre az előlappal is kezdett valamit Jason Brumballow meg a többi tervező. Az Éjszofszpéjdz tényleg nagyon szép lett, elvont, mégis felismerhető. A preview képekből ítélve a többi lap rajzolata kifejezetten hajaz a Sentinelsre: nyilván nem ugyanaz, de ezekben is inkább a vonalak dominálnak. Több szín is észrevehető bennük, az a gyanúm, hogy suit-onként kapnak a court cardok más színeket, pl. zöld, bordó, ilyesmi. Nekem egészen bejön a képoldal is, látszik, hogy van benne rengeteg munka, és jó végre látni valami egyediséget az Ellusionist-től a képoldalak terén is.

A Jokerek egy gamblert ábrázolnak, ahogy ép palmírozgatja a lapjait. Gondolom elkerülhetetlen lesz itt is a reveal, amivel nincs is semmi probléma. 

Összességben szerintem egy nagyon jó kis deckkel állonk szemben, ugye a minőségről (és a vastagságról) nincs is mit kérdezni, hozzák az eddig megszokott formát. Szerintem mindenki gyorsan rendeljen, amíg tud.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dimagic.blog.hu/api/trackback/id/tr572926154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása