HTML

Arthritis Onslaught 4

Dima0037 2010.10.10. 19:22

 2010 október 10-e. Mit jelent ez? Természetesen azt, hogy itt van Chris Brown újabb remekműve. Nem is mondok semmit, én sem láttam még. Attól függetlenül jó szórakozást hozzá!

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dimagic.blog.hu/api/trackback/id/tr162361059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

quebeck · http://www.buvesz-musor.hu/ 2010.10.10. 22:45:42

Én megnéztem, itt a véleményem:
Ami tetszett: A videó hangulata, a kamerázás, fények, blabla mind profi volt. Tetszett a végén a vízben való kártyázás, az elején a visszafle borotválás. Látszik, hogy sok munkát ölt a dologba, van egy csomó mozdulat, ami nagyon szépre sikerült (és gondolom kismilliószor fel lett véve, mert annyira szögérzékenyek)
Ami nem tetszett: A hosszú bevezető és végefőcím, ami összesen legalább a videó 1/3-át kitette. A vágások miatt néha nem is lehetett észrevenni az effektet. A snap deal se tetszett, túl merev a keze.
süti beállítások módosítása