HTML

Cєяcα тRoνα

Dima0037 2010.04.09. 14:26

 A T11 már megint valamiben settenkedik: két teaser videó jelent meg az utóbbi két hétfőn. A nevük [FRAME]xFRAME, ami sokat nem mond el, viszont a videókon látszik, hogy egy újabb műanyag palackos effektet kapunk. Nem tudom, coin to bottle trükk lesz, vagy más, viszont a kommentelők rájöttek, mi ez. Gyakorlatilag 99,99%, hogy a Crush lesz, Eric Ross-tól. Ez őszintén szólva nekem nem mond semmit, de a Paper Crane Magic-en eladó volt, csak már nem kapható. Gondolom ezért jöttek rá sokan, hogy ez az. A T11 csapat gondolom erre nem számítótt, épp ezért egy nagyon ötletes kis rejtvényt is belecsempésztek a videóba. 

[FRAME] x FRAME / ¢єя©α т®¤να from theory11 on Vimeo.

Elsőre csak egy infómentes videót láthatunk, de a segítség ott van benne, illetve a megjegyzések között. A videó oldalán a descriptionban két linket találunk. Az egyiket könnyen észrevehetjük, a within szóban, ami a videót nyitja meg nagy felbontásban, hogy a keresgélés egyszerűbb legyen, és le is tudjuk tölteni. A második linket már nehezebb megtalálni, egész konkrétan a frames... utáni három pontból a legelső a link. Ez egy számrendszerátváltóhoz vezet. Hogy mindez mit jelenthet? Kéremszépen. Lelövöm a poént. Aki nem akarja tudni, az ezt ne olvassa el.


A videóban néhol felbukkannak kétjegyű számok, összesen öt. Ezek csak néhány képkockára láthatóak a videó világosabb pontjain. Ha ezek megvannak, névszerint a 63, 72, 75, 73, 68, akkor ezeket beírhatjuk a számrendszerátváltó 4-es számrendszerébe, és megkapjuk a szót: crush.


 

[FRAME] x FRAME / 2 / ¢єя©α т®¤να from theory11 on Vimeo.

Itt is van két kisebb segítség a descriptionban, és egy nagyobb a videóban. A videóban felbukkanó betűk közül (u, c, s, h, és a végén az R betű a pasas sapkáján) megint csak kirakható a CRUSH szó, tehát nagy bizonysággal feltételezhetjük, hogy a DVD címe CRUSH lesz. A description-ban láthatunk egy nyolcadig látható ER-t a within szóban, illetve egy másik képet a this szóban. Ez szerintem egy palack lenne felülnézetből, (vagy lehet, hogy a Flow... akkor viszont alulnézetből), és a jobb oldalán valami szó van. Én speciel azt "QUARTER"-nek hiszem, ami viszont a negyeddolláros érme. A videókból viszont azt feltételezhetjük, hogy a mentális erőnkkel összepréselünk egy palackot, vagy italosdobozt. És itt a dilemma: most akkor coin to bottle effektet kapunk, vagy pedig egy mentál trükköt? Az egy másik feltételezésem, hogy az valami bónusz effekt vagy mi, mert annak érteném a logikáját. Egy harmadik tippem pedig az, hogy nem is QUARTER van bele írva, akkor meg nincs is semmi probléma...

Bármi is legyen, nagy szeretettel várjuk. Eric Ross számomra nem annyira rokonszenves, mint monduk egy DG, de kétségtelenül kreatív, és tehetséges, és eddig nem csalódott benne a világ. A Theory meg hozni fogja a formáját, abban biztos vagyok. További infók jövő hétfőn.

Címkék: dvd crush theory11 eric ross cєяcα тroνα

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dimagic.blog.hu/api/trackback/id/tr441907340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása