HTML

Újdonságok

Dima0037 2011.04.23. 13:27

Végre rájöttem, hogy hogy számolja a Theory az új termékeket. Két héttel ezelőtt úgy jött ki a 3 brand new deck, hogy a kék és a piros Titanium Editiont külön számolták. Mára 5 brend nyú terméket ígértek be. Azaz inkább három féle brend nyú rilízt. Nézzük.

DeckONE v2

 

Homer Liwag, a DeckONE tervezője egyszer hosszú időre bent hagyott a zsebében egy DeckONE-t. Értelemszerűen a fémes bevonat kopni kezdett, és még metálosabb kinézetet adott a doboznak. A DeckONE v2-val pont ezt akarják imitálni: egy ütött-kopott, karcolásos fémtömböt. A kártyák maradtak, ahogy voltak, csupáncsak a doboz lett egy picit megváltoztatva, például bekerült a sokak által hiányolt dobozkinyitó bevágás. 

Szerintem kifejezetten többet adott hozzá ez a kinézet a dobozhoz, de nem hinném, hogy szükséges lenne erre is beruháznia annak, akinek már van az első verzsönből. 

Uncut Sheets

 

Végülis megéri uncut sheeteket eladni. Jól fogynak, sokat érnek, és exkluzív darabnak tekintik őket, amikor kevesebb munka volt velük a nyomdában, mint egy sima deck-kel. Nincs is semmi bajom velük, maximum az lehet a dilemma, hogy melyik oldalával rakjuk fel a falra.

Meg is jelent a kéthetes Stingers [red] edisön, és a DeckONE v2 uncut sheet-je. Értelemszerűen limitált kiadás, összvissz 250 darab van mindegyikből, úgyhogy akinek ez az álma, siessen. 

Canvas Art

Ez viszont elég kreatív. A Sentinels két lapját - az Ace of Spades-t és a King of Hearts-ot  - mostantól vászonra nyomva, nagy méretben is megvehetjük. Egy perc alatt felakasztható a falra, csak egy szög kell, és kész. Két méretben is megvehetjük, egyik drágább, mint a másik (érdekes, hogy a két külön mérettel miért nem rögtön négy újdonságnak számít?). Szerintem egész barón néz ki, főleg egy falon. Akinek van fölös 125 dollárja, BUY IT!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dimagic.blog.hu/api/trackback/id/tr12849609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása