HTML

The Blue Crown

Dima0037 2011.03.11. 16:10

 A Theory, Paper Crane Magic és az Ellusionist mellé úgy tűnik még egy oldal bekapcsolódott: a Blue Crown. Már régebben halhattunk róla, de most nyolcadikán az oldalukat is megnyitották. Rögtön a debütálással 6 új DVD-t vásárolhatunk meg. 

Coin Waltz by Alex Pandrea

A klasszikus Anniversary Waltz, csak épp érmékkel. Két érmét egy-egy oldalán aláírnak, amik egy mozdulattal, nagyon látványosan összeforranak. Nem egy rettenetesen egyedi ötlet, de jól néz ki, és akár impromtu körülmények között is előadható.

 

Centrifugal by Magick Balay

Egy pémzérme/gyűrű/kupak pörögve lebeg a levegőben. Nagyon hajaz szerintem a Tarantulára, de állítólag a metódus más. Vicces módon rögtön a promó szövegben leírják hogy kapunk hozzá láthatatlan szálat és ITR-t (Invisible Thread Reel), ami ha nem is meglepő, azért egy picit rizikós ezt csak úgy kiírni. Na mindegy.

 

Cannibal by Kevin Reylek

Na ez viszont nagyon jó. Egy lapot kiválasztanak, aláírnak, és elkevernek a pakliban. Egy "kannibált" is behelyeznek a csomagba, ami pont a kiválasztott lap mellé kerül, aminek hiányzik egy sarka. A kannibált feltépik, és a lap belsejében, a rétegek között ott van a választott lap passzoló sarka. Több előadásmódot és variációt tanulhatunk meg rá, hogy minden előadókörnyezetben működjön. Nagyon jó ötletnek tűnik, tényleg egyedi. 

Forbidden by Dan Hauss

Jaj, Dan...

Bitten and Restored Apple. Új műfaj született. Szükségünk volt erre? A Flink Flop nélkül is tudtunk élni...

Winged Silver & Chink-a-Chink by David Roth

Szerintem tudjátok, hogy nem vagyok egy nagyon nagy érmebűvész. Na, David Roth az. Minden underground oldalon kell, hogy legyen egy-két klasszikus előadó (ezek furcsamód mindig a "finest" jelzővel vannak ellátva), aki asztalnál, nézőközönség előtt, close-up padon, kék vagy piros Biciklikkel mutat be igazi, jól bevált rutinokat. Igazából nem is tudom, mit mondjak erről: elképesztően néz ki, nagyon hihetetlen, és biztos nem tudnám megcsinálni. De David Roth igen. 

 Brick Pass by Alex Pandrea

Alex Pandrea nálam már régen számit a legjobb pass birtokosának, és most végre megtudhatjuk, mi is a titka! Egyszerűen gyönyörű, még úgy is, hogy nem is látjuk. Alex több, mint fél úrát tölt a különböző tippek és nüanszok levezetésével, nekünk már csak a tanulás maradt. Ami még érdekes ezzel a termékkel, hogy pénzvisszafizetési garanciát kapunk hozzá, azaz ha nem tetszik amit tanultunk (miért ne tetszene), visszakapjuk a pénzünket. 

 

Szóval egy elég teljes csomagot kaptunk így elsőre, van itt szlájt, klasszikus rutin, érmetrükk, egyedi ötlet, lebegtetés, meg Dan Hauss. Így kell indulnia egy underground szájtnak. 

 

Még valami: Március 18-a nagy nap lesz. És nem csak a Genesis v2 miatt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dimagic.blog.hu/api/trackback/id/tr512731071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása