HTML

In Session

Dima0037 2011.02.11. 19:59

 

IN SESSION: Connect with Your Personal, Professional Master

Na ez azért valami új. 

Észrevehettétek, hogy itt, a blogon nem írok olyan gyakran az Ellusionist-ról, mint mondjuk a Theory-ról (najó, egy szót nem írtam eddig az E-ről :D). Ennek az az oka, hogy míg a T11-et, D&D.com-ot naponta látogatom, az Ellusionistet csak akkor, amikor eszembe jut. Épp ezért nem mindig vagyok tisztában az esetleges frissítésekkel, közeledő megjelenésekkel. Egyébként meg az a véleményem, hogy néhány tényleg grandiózus megjelenítések kívül az E nem készít annyira minőségi anyagokat, mint például (már megint) a T11. Ott van például ez a Learn Now szekció, a hajdani 1-on-1-ok elég konkrét kopizása, ahol egy kb egy fél évig ugyanazokat az elképesztően alap szlájtokat lehetett letölteni valami ismeretlen arctól, utána meg kezdtek beválogatni anyagokat a (már-már klasszikusnak számító, hehe) Brad Christian DVD-kból, még a szempillaspirálos időszakból. (Most már szerencsére raknak ki új és érdekes anyagokat, például a máris népszerű Vector Patrick Kun-tól.) Inkább a mennyiségre hajt (legalábbis a szájt indulásakor), mint a minőségre. Azért néhanapján vannak jó ötletei, például a különböző custom deckek, nyereményjátékok, satöbbi, de ez más szájtoknál is ugyanígy meg volt található. 

Az In Session valami más, amit még nem igazán láthattunk sehol máshol. A lényeg az, hogy kiválasztunk egyet a 22 híres bűvész közül, és egy magasabb summáért közvetlenül, online tanulhatunk tőle egy órán keresztül. A szesszió webkamerán és mikrofonon keresztül történik, egy előre megbeszélt időpontban (értelemszerűen nekünk kell igazodni az ő időbeosztásukhoz), teljesen személyesen, azaz nem csoportos tanítással.

Ha most azt hisszük, hogy személyes tanításra csak igazán népszerűtlen, kevés fellépéssel és sok szabadidővel rendelkező előadóknak van ideje, tévedünk. A választék tényleg nyálcsorgató (fúj): Daniel Garciától kezdve Daniel Madison-on, Rich Ferguson-on, Jay Sankey-n, Eric Ross-on, és David Regal-on keresztül egyenesen Calen Morelli-ig. Bátran mondhatjuk, hogy igazi legendáktól tanulhatunk azt, amit akarunk. A flörismániások sem maradnak ki, mivel Huron Low, a Virts-ek "üdvöskéje" is választható karakter, jelenleg a legtöbb rendeléssel (15 367).  Ezért nyilván meg is kell fizetni. A klasszikusok (Daryl, Michael Ammar, David Regal, stb.) általában 125$-ról indulnak, míg az újabb underground alkotók (Eric Ross, Nathan Kranzo, Dan Sparry, Eric Jones, stb) meg 100$ és alatt bérelhetők ki. Nyilván emiatt nem fogunk egész délutánokat tölteni kedvencünkkel, annál még személyesen tanulni is olcsóbb lenne.

Az a lényeg, hogy ez bizony egy nagyon jó ötlet, amit már rég ki lehetett volna találni, de valahogy csak most sikerült. Sajnos nincs fölösleges 200 dollárom, tehát én kihagyom ezt, de aki mindig is akart élőben tanulni kedvenc előadójától, azért egyszer kipróbálhatja. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dimagic.blog.hu/api/trackback/id/tr42654675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása