HTML

Határidő

Dima0037 2011.01.20. 16:28

 Ma van a Trailer Contest határideje, tehát aki még az utolsó simításokat végzi, az ne húzza el nagyon az időt. A kész videót fel kell tölteni valami fájlmegosztóra (Megauplad, Dropbox, Rapidshare), mivel a fiúknak a fájl letöltési linkjét kell elküldeni.

A mezőny már eléggé komolyodik, már több, mint 50 nevezés van, és ezek közül vannak nagyon esélyes videók is. A kezdeti optimizmusom már kezd elszivárogni belőlem, mivel úgy tűnik, mindenki jó videó az utolsó pillanatokban töltődik fel (végülis érthető, elvégre egy jó videóval többet kell bajlódni, mint azokkal, amikhez eleinte viszonyítottam magam.) Külön csapás az önbizalmasoknak, hogy a jelenlegi legeslegkedvencebb flourisherem, Tobias Levin is beszállt a versenybe, ezzel töredékére csökkentve más videók nyerési esélyeit. 

Mindenesetre a verseny nagyon szoros lesz, így a dobogón történő tolakodásba valószínűleg nem kerülök be. A hivatalos eredményhirdetés holnapután, 22-én lesz, itteni idő szerint hajnali három órakor. Addig is itt vannak az általam legesélyesebbnek tűnő videók:

 

Inkább kollaborációvideó, mintsemhogy igazi D&D sztájlú trailer, de 1. ez mág csak egy béta verzió, 2. leszarom, hogy nem trailer, elképesztő, és kész!

 

Raknék rá 100 forintot, hogy ez a videó fog nyerni (nem mintha kevés lenne az esélye, csak nagyon fukar vagyok). Rettenetesen jó ötletek, nyugodt, mégis izgi hangulat, Smoke&Mirrors... Tökéletes. 

 

Másik favorit: nagyon jó editing mellett fantasztikus kártyakezelés, jó zene és überkirály szlómó! Visszahozza a S&M v2 trailer stílusát, de emellett ad is hozzá egyet s mást. 

 

Egy nagyon szép, nyugis videó szuper flörisekkel, és jó sok twitch-el :D

 

Egyet mondok: EPIC!!!!!!

Szép flörisek, jó editing, jó zene: végülis csak ez kell egy nyerő videóhoz. Bár a betűtípussal nem fogok megbarátkozni...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dimagic.blog.hu/api/trackback/id/tr632600451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása