HTML

Valami. Már megint.

Dima0037 2010.09.10. 15:20

 

Dan&Dave megint sántikál valamiben. Semmi konkrét, de aki megnézte mag a híreket az oldalukon, az egy gyönyörű absztrakt képet, és valamiféle francia szöveget láthat. 

Ugye ez nem sugall túl sokat, mi?

De.

Olvassuk csak el a kommenteket:

Also, why French,he’s Portugese?! ^^

D&D válasza:

Do some research on René Magritte. He’s one of our favorite artists and this design and title borrows heavily from his work. His paintings are both magical and thought provoking and we couldn’t think of a better example to compliment the work of Helder Guimarães.

Ez van. Aki még csak nem is tud angolul, a Helder Guimaraes név rengeteget mondhat neki. Sokak szerint a világ egyik legjobb bűvésze, és ezt mind kreativitása, mind ügyessége, mind előadókészsége indokolja. 

Várjuk.

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dimagic.blog.hu/api/trackback/id/tr822286475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

terran 2010.09.11. 00:26:21

szerintem HG elég unalmasan ad elő.

a trükkjei jók.

Dima0037 2010.09.11. 11:18:13

Egy nem angol anyanyelvű előadótól szerintem nem lehet elvárni nagyon jó vicceket vagy mondjuk utalásos poénokat, de szerintem Guimaraes ezt elég jól áthidalja. De ha már így nézzük, Juan Tamarizt tényleg nem lehet überelni... :D

PixelDrake · http://ludens.blog.hu 2010.09.14. 11:39:40

Szerintem Heldeg Guimares nagyszerű bűvész, és az előadásmódjára sem lehet panasz. Az On Demandban megjelent Shaaken valóban nem sikerült a legjobbra, de ez nem von le semmit HG értékéből.

quebeck · http://www.buvesz-musor.hu/ 2010.09.17. 21:50:12

Helder Guimaraes az egyik kedvenc előadóm. Hihetetlen erős trükköket talált ki, és a kártyát kb úgy kezeli, mintha születésétől fogva kártyázna (ami egyébként kb igaz is). Szerintem az előadásmódja is jó, amit egyedül "hibaként" fel tudok hozni, hogy viszonylag egyszerű fogásokat használ, épp ezért a bűvészek ki tudják találni a megoldásokat. De szerintem ez nem von le semmit az értékéből.
süti beállítások módosítása