HTML

Új T11 1on1 - Marcus Eddie - Stairway

Dima0037 2010.04.05. 16:57

1-ON-1 : STAIRWAY by Marcus Eddie

 Új 1-on-1 látott napvilágot a Theory11-en: most a Stairway Marcus Edde-től. Igen-igen, ez pont az az effekt, ami megtalálható volt a FIVE DVD-n DéGé-vel és ME-vel. Egész konkrétan valószínűleg simán kivágták ezt a trükköt a DVD-ből, és kirakták vanonvannak. Nemtudom, ez most miért volt jó húzás, de biztos van valami oka. Mindenesetre, mivel már ismerem az effektet, nem hinném hogy bé fogom szerezni, mert mért. Butaság. Maga az effekt egész jó, bár már nem új. Dan Harlan is elmagyarázta már, Marcus pedig csak néhány saját ötletet adott hozzá, meg a végén a "kicker ending"-et. Kifeszítünk két gumigyűrűt az ujjaink között, és a legalsó szálra ráhúzunk egy kölcsönkért bankjegyet, amit egy gemkapoccsal rögzítünk. A bűvész megrázza a kezét, és a pénz hallhatóan felugrik a felette lévő gumirészre. Még egy rázás, és eggyel feljebb ment. Még egy rázás, és már a második gumin van, és egy utoló rázással már fel is ugrott a legfölsőre. Nagyon látványos, megmutatható minden oldalról, de a végén jön a legjobb: a pénz szépen, lassan, láthatóan leereszkedik a legalsó fokra. Minden kiadható, impromtu, instant reset, mindenféle. 

Bár az effekt jó, és látványos, szerintem nem ez a legjobb a FIVE-on. Személy szerint a másik gumis effekt (Raw Linkage) sokkal jobb és látványosabb, de mivel a 1on1-k között már van a Linx, végülis értem, miért erre esett a választásuk. Az effekt megtanulásához sok türelem kell, de végül sikerülni fog. Akinek nagyon bejön, az beszerezheti, de jobban ajánlott szerintem az egész FIVE DVD megvétele, vagy valamilyen Dan Harlan szeminárium beszerzése, ott is el van magyarázva. Marcus Eddie kreatív, ügyes, jól magyaráz, tehát rá konkrétan semmi panasz, és ezért is ajánlom a FIVE beszerzését inkább.

STAIRWAY by Marcus Eddie from theory11 on Vimeo.

 

Címkék: teszt theory11 1on1 marcus eddie rubber band

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dimagic.blog.hu/api/trackback/id/tr371896613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása