HTML

DYNAMITE

Dima0037 2011.05.14. 14:19

 

Már egy ideje tervezek erről írni, de vártam a hivatalosnak számító bejelentést. A fent látható teaser már egy ideje kinn volt, bár sokat nem tudtunk meg belőle.

A Dynamite a dániai szupercsapat, Tobias Levin, Oliver Sogard, Nikolaj Honoré és Dennis Lin kedvenc (értelemszerűen saját) flourisheinek a kollekciója. A tutorialok a YouTube-n lesznek posztolva az elkövetkező néhány hónap folyamán, azaz az oktatás teljesen ingyenes. És ez jó. Hogy miért?

Mert ez a négy ember lever minden Dan&Dave-t, Virtuosot, Dimitri Arlerit, Alejandro Portela-t, Daniel Madisont, egy fél Andrei Jikhet és egy harmad Chris Hestnes-t együttvéve. A négy közül szerintem Tobias számít a legjobbnak, hála az elképesztően kreatív, egyedi és látványos flöriseinek. Aki nem hiszi, nézzen fel a channeljére. Oliver elképesztő új ötleteket tud kitalálni, amikre az ember nem is nagyon gondolhat. Nikolaj szintén remek ötletekkel áll elő amiket össze is tud állítani nagyon változatos flörisekké. Dennisre szintén jellemzőek ezek a tulajdonságok. 

Ettől a négy embertől tényleg van mit tanulni, és meg is éri, az biztos. Már három tutorial kinn van, kettő Nikolajtól és egy Olivertől. Ahogy mondani szokták: pure awesomeness...

 

Azon elmélkedem, lenne-e igény valami interjúszerűségre a csapattal? Mit gondoltok?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dimagic.blog.hu/api/trackback/id/tr892903257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása