HTML

Lennart Green - The Odd Card

Dima0037 2011.01.15. 12:24

 A Theory mindig a legjobbakkal dolgozik. Most is egy legendával, Lennart Green TED előadóval, és FISM nyertessel állt össze, és kiadták az Odd Card nevű effektet.

A lényege az, ogy a kezünkben van 19 piros, és egy fekete lap, és a nézőnek az a feladata, hogy válasszon ki egyet a 10 piros lap közül. Végül a néző mindig az egy fekete lapot húzza ki.

Ez egy amolyan überelt, és megfordított Three Card Monte-nek nevezném, mivel itt pont az a cél, hogy ne az egyedüli lapot húzzuk ki. Gondolom van benne rengeteg Lennart Green féle fogás és move is. Az eredeti ötlet mellé néhány variációt és más koncepciókat is kapunk. 

A 10 perces videó egyébként még csak nem is a Theory-nál készült, hanem egy nem annyira sokára megjelenő DVD-ből került ki, Luis de Matos rendezésében. 

Lennart Greenben soha nem csalódik az ember, és szerintem ez a trükk is hozza a kívánt szintet. 

THE ODD CARD by Lennart Green from theory11 on Vimeo.

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dimagic.blog.hu/api/trackback/id/tr932585400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

quebeck · http://www.buvesz-musor.hu/ 2011.01.15. 18:24:29

Ez az effekt már a Green Magicen is rajta van, úgyhogy annyira nem új.

Dima0037 2011.01.15. 19:10:19

@quebeck: Köszönöm az infót, erről még nem tudtam.
süti beállítások módosítása