HTML

DAN1ELmadison - FOUR

Dima0037 2010.07.03. 19:42

Nakérem, ünnepelhetünk, mert Dániel Mádizon visszatért! Nem mintha elment volna bárhová is, de azért most már biztosan tudhatjuk, hogy tovább örvendeztethet minket effektjeivel. 

Úgy tűnik divatos lett négyrészes trilógiákat létrehozni, mert a One, a Two és a III után megérkezett a FOUR is, ami jó. Ez a rész inkább a cheatinggel fog foglalkozni, azaz különböző pókerrel és gamblinggal kapcsolatos effekteket tartalmaz, egész pontosan 9 darabot. Várhatunk megint ujjtörő szlájtokat, szép színtelen fotókat és a szokásos jó és szűkszavú magyarázatokat tele "deception"-nal (egyáltalán miért jó ha egy ember beleszeret egy szóba? :D). Szerintem a minőség elvárható, és ha nem is fogjuk az összes trükköt imádni, azért lehet, hogy néhány ötletet belecsempészünk a saját alkotásokba is. 

Tehát ha valakit érdekel, az szerintem nyugodtan szerezze be, 10 fontért (kb. 3460 Ft) kapható a www.danielmadison.co.uk/4.html -en, ahol az összes effekt listáját és rövid leírását is láthatjuk. 

D
(Ugye ez a betű nincs kopirájtolva?)
 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dimagic.blog.hu/api/trackback/id/tr852127585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PixelDrake · http://ludens.blog.hu 2010.07.29. 22:22:09

No, ne haljon be a blog, tessék szépen posztolni! :)
süti beállítások módosítása