HTML

Coming soon...

Dima0037 2010.03.11. 17:23

 Dan&Dave oldalán olvasgattam, és találtam néhány érdekességet, amit megosztanék mindenkivel.

 Először is, és ez a legfontosabb jelenleg, hoooooooogy.......

Elkészült a Daniel Garcia Project vol. 4-5-6!

Mind DG-t, mind az első három projektet is imádtam, és kifejezetten reméltem, hogy lesz még több része. Lesz. Nemsokára. Már gyakorlatilag készen van, csak az ellenőrzés maradt hátra. A producer Paul Harris, a rendezők a Buckok, az előadó Danny Garcia... Mi lehet ennél jobb? Sokat nem tudni még róla, de a teaser nemsokára gyön. Várjuk! 



  A második hír az, hogy jön a Smoke&Mirrors v4. Jelenleg semmilyen S&M pakli nincs birtokomban, és a kezemben sem volt még soha, de remélem egyszer én is kezembe vehetek egy decket. Mindenesetre nemsokára több infót, és megjelenési dátumot is kapunk, addigis beérjük egy kis sneak-a-peek képpel is. Az eddigi információk szerint ez a deck is beáll majd a "zöld" csomagok még nem túl népes sorába: a lapok újrahasznosított papírból készültek, és zöld fémes festékkel lesznek megrajzolva a lapok. Emlékeztet az Eco-deckre, nem? A trailer még itt sem jelent meg, de mint mindig, az is szép és látványos lesz.


Az utolsó engem nagyon érdekel, mert Irving Quant eddigi On Demandjai személy szerint nagyon jók voltak, azon kívül maga a tény, hogy jöhet egy move ami még a Clipshift-tel is versenybe állhat, érdekes. Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én nagyon várom már a további infókat. A neve a DVD-nek Quantum Mechanics (érted: QUANTum), a move maga meg a Distribution Technique. A kép olyan Mythbusters feelinget ad át. :D Egész konkrétan semmit nem tudunk még a fogásról, de a szöveg szerint ez "egy sleight, ami szó szerint végtelen lehetőségek előtt nyit kaput". Hej. Ez aztán bíztató. Várjuk!

Címkék: hírek kártya dvd move daniel garcia irving quant

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dimagic.blog.hu/api/trackback/id/tr301831841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása