HTML

Kreditek tárháza

Dima0037 2010.05.01. 12:20

 Feltaláltál egy szlájtot, de nem tudod, eredeti-e? Vagy csak néhány szendvics effektet keresel? Érdekel, hol találsz meg remek kanálhajlítós effekteket
? Vagy csak érdekel, mit tartalmaz egy adott könyv?
Akkor

ITT

a megoldás!

Erre a remek kis szájtra center-deal referenciák keresgélése közben találtam, és kifejezetten megtetszett. Ez gyakorlatilag egy archívum, ahol mindenféle könyvekre lehet keresgélni. Lehet keresni író, feltaláló vagy rutin/move szerint, vagy kategóriákban. Először kiválasztjuk, hogy milyen eszközt szeretnénk használni, van ott elemektől kezdve kontaktlencséken át a műanyag koktélkardokig. Valahol rögtön effekteket kapunk, valahol meg vannak alkategóriák. A kártyáknál például hatféle van: effektek, gaff lapok és paklik (Daniel Madison cucc nincs itt), Jumbo Cards, Manipuláció, elvek, és szlájtok. Természetesen ezeken belül is vannak alkategóriák, és néhánynak még vannak alkategóriái, szóval tényleg lehet itt konkretizálni. Ha egy kategóriára rámegyünk, láthatunk tömérdek effektet egy szép táblázatban, feltaláló - effekt/rutin neve - rövid leírás - könyv címe - oldalszám - CARC (?) sorrendben. Egész egyszerűen fantasztikus. Mindenre kereshetsz referenciákat, és ha édekel valami, fel is keresheted a könyben. Kutakodjatok, nézelődjetek, inspirálódjatok. Hajráf.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dimagic.blog.hu/api/trackback/id/tr971966344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása