HTML

Papercuts

Dima0037 2011.04.02. 13:22

 Picit szégyellem magam, hogy konkrétan az utóbbi két hétben egy posztot sem írtam, és még a blog leállásával sem viccelődtem április 1-jén. Most akkor mentegetőzhetnék a suli miatt meg satöbbi, de nem fogok. Miért?

Megjelent a Papercuts.

Papercuts Trailer from Dan and Dave on Vimeo.

Nyááááááááááááááá!!!!!!

Bocsánat.

A videó összességben elmond minden fontosat: 13 egyedi és innovatív flourish, kitűnő tanítás különböző kameraállásokkal, rengeteg extra, több, mint 2 és fél órányi szórakozás.

Majd egy éve a fiúk tettek egy kis kéthetes túrát Norvégiába. Céljukat nem tudtuk, de utána egy bizonyos #secretcardproject nevezetű valami kezdett el terjedni. Tavaly Augusztus végén meg is tudtuk, mi ez: Chris Hestnes cardistry DVD-je. Ezek után a téma picit lehalkult, de az utóbbi két hónapban gyakorlatilag kéthetente jelentek meg új sneak-peek-ek, teaserek, képek, infók, minden. Végül ma, 7 hónappal a hivatalos bejelentés után a Papercuts elérhető lett a nagyközönség számára. Első 100 előrendelő DVD-jét Chris, Allan, Dan és Dave aláírása díszíti, az első 52 pedig egy aláírt Jerry's Nuggets lapot kap, amit a forgatás során használtak. A DVD-hez jár egy színes könyvecske leírásokkal, kreditekkel és inspirációval, míg a DVD-n magán Chris 13 eredeti flörisét tanulhatjuk meg, még plusz 2 órányi extrával, interjúkkal, easter eggekkel, minden mással. Chris flörisei régi koncepciókat értelmeznek újra, vagy épp egy új, teljesen egyedi ötletet mutatnak be. Allan Hagen mesteri kamerakezelése mellett tanulhatjuk meg minden egyes flörist az elejétől a végéig, lassa, gyorsan, különböző kameraállásokból.  eme új technika által a kezdők is megtanulhatnak Chris szintjén flöriselni.

Első ránézésre a DVD egyszerűen tökéletes. Chris flörisei, Allan videós tapasztalata és a Buckok rendezése valószínűleg egy nagyon ütős koktél lesz, és meglehet, tényleg megtörténik az, amire Dan (Dave?) a trailerben utalt: lehet, hogy a Papercuts beáll a System mellé, mint vezető inspiráció a flörisereknek. 

 

DE!

 

Ne feledkezzünk meg a Theoryról sem, ami szintén ígérgetett nekünk egyet s mást elsejére. Nem olyan ütős most a kínálat, mint két héttel ezelőtt, de sokan értékelni fogják, az biztos. 

Ugyebár a Bee Stingers-nek hatalmas rajongótábora van, végülis érthetően, mivel a Bee szeretett és kissé modernizált dizájnját kombinálta az elképesztő Aristocrat stock-kal. Nos, hosszú időnyi kimaradás után a Stingers-t újra kiadták, ezúttal szokatlan, piros színben, és még tovább finomított minőséggel. Az eredmény egy szerintem kifejezetten szép deck lett. Nem tudom, hogy az előző szürke szín fanjai hogy fogják ezt fogadni, de nekem ez is tökéletesen bejön. Szerintem számíthatunk a gyors elkapkodásra, úgyhogy aki pályázott rá, siessen.

 

Egy, mármint két új paklit is kapunk, ami a jól ismert és szeretett (és talán megunt) dizájnt akarja egy kicsit megspékelni. 

Ugye, nagyrészt mindenki a jó öreg Biciklikkel kezdte, még amikor hivatalos nevük Bicycle Rider Back volt, és nem Bicycle Standard meg Mandolin. A Bicycle Titanium Edition egy dolgot ad hozzá a Bicycle Rider Back-hoz: metált. Nem az agresszív értelemben. Ez talán az első olyan deck, ami tényleg fémes hatást kelt, mind a doboz, mind a deck maga. Igazából szavakkal nem nagyon tudom elmondani, ezért tessék csak megnézni a videót. Á.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dimagic.blog.hu/api/trackback/id/tr982793555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása