HTML

Eredményhirdetés

Dima0037 2011.01.22. 08:03

 Nos, ma reggel megtörtént a Trailer Contest eredményhirdetése. Összesen több, mint 60 beadvány érkezett, ezért értelemszerűen nem volt könnyű választani. Mindenesetre a fiúk csináltak egy kis összeállítást a jobb videókból, ezt, és a nyertes nevét ITT tudhatjátok meg.

 

A nyertes videója már régebben is kikerült a YouTube-ra, de néhány nap múlva már nem volt elérhető. Herp a Preqel contestben is nagyot alakítot a Rethink Possible című videójával, de ott nem járt szerencsével. Most végre nyert is - 144 Smoke&Mirrors V5: Paper Denim decket. A videója hozza az általa tartott szintet, bár én nem azt választottam volna. Nem igazán tűnik igazságosnak az sem, hogy azok járnak általában sikerrel, akiknek halomra állnak a v5-jei a polcon, és méregdrága kamerákkal meg felszereléssel, profi operatőri munka mellett filmeznek, mert így nem hagynak esélyt olyanoknak, akiknek van kemény 2 paklinyi v5-ük, egy középkategóriás kamerájuk, és egy nagy reflektorjuk (ami majdnem felgyújtotta a függönyt). De minek nekem itt siránkozni, ha egyszer Herp nagyon jó munkát végzett, és szerintem kiérdemelte a nyereményt. 

+: Aki lemaradt a S&M v5 első kieresztéséről, annak ITT lehet még egy második esélye. Bár drágább (mégiscsak ritkaság), és borzasztóan kevés van belőle, aki lemaradt, most még vehet. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dimagic.blog.hu/api/trackback/id/tr332604259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása