HTML

Március 18.

Dima0037 2011.03.19. 12:34

 Elérkezett. Egyébként mi történt 18-án, hogy mindenki így aktivizálódott?
***
www.googr *backspace* le.hu
március 18
Wikipédia - Március 18.
*olvasás*
*lap bezárása*

***

Semmi. Na mindegy. Mostantól ez lesz a Genesis nemzeti ünnepe.

Nos, a lényeg az, hogy ma jelent meg a sokak által rongyosra nézett Genesis v1 második része Genesis v2: Structure címmel. Míg az első lemezed Andrei a nagyon alap move-októl (Charlier cut, Pressure fan, stb.) tanított minket végig a még mindig elég könnyű, de annál elképesztőbb flörisekig (Twitter, Bullet, Card in Fan, stb.) A második rész itt kapja fel a szálat, és tovább vezet minket a cardistry következő mérföldkövéig, miközben több, mint 18 elképesztő flourish-t is megtanulhatunk. A 2,5 órás DVD már többször látott (megbámult), és teljesen új, ismeretlen moveokat is megtanít. Nem semmi. A lemez ugyanazt a hangulatot, kinézetet, zenét és látványt adja, mint az előző rész, és természetesen Andrei elváráson felüli tanítása is megmaradt. 

A DVD-be több, mint egy évnyi munkát fektettek bele, tehát szerintem ez is ugyanolyan színvonalas és szórakoztató lesz, mint a v1. Aki látta az előső rész, muszáj ezt is beszereznie, aki meg nem, az ruházzon be mindegyikre. Kötelező.

 

Mivel 18-ára több megjelenés is be volt tervezve, kapunk egy downloadot is, nevezetesen Eric Simmatis Twitch-jét. A Twitch egy egykezes color change/switch/utility move, ami szerintem nagyon látványosra sikeredett. Gondolom az inspirációt Eric Jones Eclips-je adta, mert a move igazából hasonló dolgokra képes. Ezen kívül egy látványos Torn and Restored (tejóég... egy szétroncsolt Smoke&Mirrors... Micsoda pazarlás...) card effektet is kapunk. Szerintem egy egész érdekes kis dolog, ha élő bemutatásra nem is nagyon használnám, videókhoz tökéletes. KLIKK

Ami még nagyon nem volt elvárható, az egy újabb kis design-tweek a főoldalon. A tartalmakat most kisebb dobozokba osztották föl, van külön hely híreknek, új megjelenéseknek, új videóknak, satöbbi. Nem tudom, mennyire volt erre szükség, de nagy bajom nincs vele, meg lehet ezt is szokni.

Még néhány fontosabb hírt láthatunk az Insider 12. epuzódjában, többek között a CCC2011-ről. KATT

Összességben szerintem érdemes volt számolni a napokat, és ha azt is figyelembe vesszük, hogy a következő két hét során még négy megjelenés is várható (sokat a Blake Vogt-os dolgokat meg a Stingers visszatérését várják), tényleg készültek erre a dologra a Theoryék.

Ami még nagy dolog ezen a napon, az a két hét múlva megjelenő Papercuts új teaser-je.

A mostani videóban láthatjuk a DVD menüjét, egy teljes flöris performance-t, és még néhány extrát. Annyi legyen elég, hogy elképesző. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dimagic.blog.hu/api/trackback/id/tr72752575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása