HTML

Orient

Dima0037 2010.10.24. 12:10

 

Na végre. 3 hétig próbáltam sikertelenül lerenderelni a videót, de most, az új gépemen ez végre sikerült is. Hálistennek. 

Az Orient az első saját flöriseim között van, és az összes közül ez a kedvencem. Nem tudom miért, de valahogy úgy megfogott. Egyáltalán nem egy nehéz dolog, épp ezért gondolom, hogy a 8 perces tutorial egy kissé túlrészletezettre sikerült. Most már értem, hogy mennyi idővel jár egy ilyen videó megszerkesztése, és mély tisztelettel nézek Dan and Dave-ra, akinek sokkal több, és ennél sokkal nehezebb flörist kellett elmagyarázniuk a Trilogy-n. Nem hinném, hogy a többi ilyen videómat ennyire részletesre fogom megcsinálni, hiszen azt sem gondolom, hogy erre szükség van. Inkább maradok a jól bevált lassított felvétel megoldásnál.

Nos, remélem tetszik a flourish, jó szórakozást a megtanulásához.

 

*megkönnyebbült sóhaj*

 

2 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://dimagic.blog.hu/api/trackback/id/tr812394889

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Orient by Dima 2010.10.25. 09:45:56

Feltűnően kevés hazai kártyás videó található az interneten, tutorialból pedig még kevesebb. Ezúttal a DiMagic szerkesztője, Dima örvendeztetett meg minket egy egyszerű, de látványos XCM fogással, ami Orient névre hallgat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PixelDrake · http://ludens.blog.hu 2010.10.25. 09:39:37

Tetszik ez a tutorial. Szerintem egyáltalán nem baj, ha részletes valami. Én annak a híve vagyok, hogy inkább legyen túlmagyarázva, mintsem "elhadarva".
Amint lesz egy kis időm, megtanulom ezt a fogást. (és segítettél abban is, hogy végre elkezdjek dolgozni a saját videómon)

Szabbby 2010.10.27. 18:33:06

szupper már megis tanultam:) Nem semmi azért :)grat!
süti beállítások módosítása