HTML

CRUSH - Eric Ross // Kiadva!

Dima0037 2010.04.22. 15:57

 

CRUSH by Eric Ross - Magic Trick

Elérkezett ez a nap is: megjelent a várva-várt CRUSH Eric Ross-tól. 

 

 

Az új projekt már régóta lázban tartja a Theory 11 látogatóit. A projekt már öt hónapja folyamatosan készül, az első teasert azonban csak három héttel ezelőtt láthattuk. Az effekt lehetővé teszi, hogy egy kölcsönkért italosdobozt vagy műanyag palackot összeroppantsunk... a mentális erőnkkel. A doboz lehet a néző kezében, vagy akár az asztalon is - akkor is sikerül. A nézők látják, hallják, de nem tudják elhinni. 

Mint már mondtam, a DVD két módszert is tartalmaz, egy teljesen impromtut, és egy gimmickeltet. A gimmick még nem jelenti azt, hogy az üveget nem kérhetjük kölcsön. Valószínűleg a gimmick nem lesz otthon elkészíthető, mert a DVD-t a gimmickel együtt lehet csak megrendelni. Eszementek persze lehet, hogy otthon is elkészíthetik... (Én speciel a Mathieu Bich-féle SpreadWave-t próbálom most otthon megcsinálni... Jujj)

Ha igaz, amit láttunk, és olvastunk, ez tényleg egy nagyon ütős dolog lessz... Csak gondolj bele: teljesen impromtu telekinézis... Olyan, mint a Spin Matt Sconce-től: látsz egy üveget, megkérdezed, hogy megfoghatod-e, és aztán szépen összehorpasztod az ő kezeikben. Váó! 

Címkék: megjelent crush theory11 eric ross

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dimagic.blog.hu/api/trackback/id/tr121942795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása