HTML

Chris Brown - Orbit Control

Dima0037 2010.04.21. 15:13

 Nakéremszépen, Dan&Dave oldalán az On Demand részlegben megjelent Chris Brown legújabb move-ja, a Orbit Control. A channeljére már rég kikerült egy videó a controllal, és gondolom arra figyelt fel D&D, akiknél amúgy már a Venus Trap is megjelent.

 

A videó az On Demand részlegben kapható 8 dollárért. Itt a hivatalos megjelenési videója:

 

Az ígéretek szerint ez egy olyan kontroll, ahol a lapot tisztán beleszúrod a csomag közepébe, és utána rögtön a pakli tetejét bukkan fel, bármiféle előleges kézmozdulat nélkül. Jól hangzik, és ha hozzátesszük, hogy ez teljesen angle-proof, 360°-ban senki nem lát semmi gyanúsat, akkor úgy tűnik, tényleg egy használható sleight lesz. Nekem is van egy efféle kontrollom, ami (legalábbis szerintem) hasonló technikát aklalmaz, mint ez itt, csak az egy fokkal szögérzékenyebb.

A move szerintem jónak tűnik, mindig is kedveltem CB munkásságát, ezért akit érdekel egy láthatatlan card-control, az ruházzon be rá. :D

Címkék: kártya move on demand chris brown dan and dave

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dimagic.blog.hu/api/trackback/id/tr951940041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása